Karakaya İlkokulu

Vizyon: Okulumuzun Vizyonu: Bilgiye ulaşabilen ve ulaştığı bilgiyi verimli kullanabilen,çağdaşlığın,teknolojinin,toplumsal yardımlaşmanın,milli değerlerin ve insan haklarının egemen olmasını sağlayacak,toplumun gelişmesine katkıda bulunacak bireyler yetiştirilecektir.Okulumuz bu vizyonu gerçekleştirmek için mevcut düzeyini aşarak eğitim ve öğretimde kaliteyi esas alan bir kurum olacaktır.

Misyon: Okulumuzun Misyonu: Karakaya Ilkögretim Okulu; ögrencilerini, kendine güvenen,sorumluluk sahibi,toplumun deger yargilarina ve Atatürk Ilke ve Inkilaplarina bagli bireyler olarak yetistirmek,iyi bir ortaögrenim kurumuna yerlesmelerini saglamak,ülkesini,ailesini ve insanligi seven,gelenek ve göreneklerimize bagli,bilgili ve egitimli,yüksek düzeyde kültürlü,çevresiyle olumlu iliskiler kurabilen,teknolojiden yaralanabilen,toplumsal gelismeye yardimci olan bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:30 15:00